Transport moloz Timisoara de la constructii cu basculabile de trei tone jumate, moloz de la amenajari vrac de la renovari. Sfaturile noastre se gasesc utile beneficiarilor cu capacitati ample. Pentru modernizarile, de la apartament, sfatuim un serviciu de dus resturi de la constructii cu dus de la etaj. Va garantam oameni care se ocupa de luat deseuri de apartament si incarcarea in masina.

Transport moloz Timisoara

Transport moloz Timisoara

Transport moloz Timisoara de la reabilitari este obligatoriu sa se gaseasca in saci, care sa nu aiba greutatea mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi manuiti. Putem sa transportam si variate genuri de resturi de la modernizari, ramase la curatenie: porti, ferestre, usi, televizoare vechi, linoleum, copaci. Acestea vor fi ridicate din apartament si deplasate cu liftul pana la parter. Pentru lucrarile la renovarile voluminoase, va  putem inchiria containere de dus moloz.

Transport moloz Timisoara vrac sau la saci

Transport moloz Timisoara, beneficiarul are raspunderea sa garanteze incarcarea resturilor de la amenajari, apoi, se ridica si se duce la groapa de gunoi. Containerele se pot da de luni pana sambata, cu planificare dinainte cu 24 ore. Containerele se pot schimba de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este uti. Daca se realizeaza o demolare, atunci vom garanta un flux de ridicare-inlocuire neecontenit. Va punem la dispozitie servicii de luare resturi de la amenajari pentru indiferent de cantitate in orice regiune din Bucuresti. Deviem indiferent de volum cu basculabile sau containere.

Transport moloz Timisoara din vile cu oameni pentru demontare si incarcare. Mobila din camere care o modernizati va deranjeaza ? ati gasit o clarificare contemporana. Echipa noastra va elibereaza incaperea de mobila veche. Fie ca este uzat sau nefolositor. Debarasam  incaperi total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua. Serviciile le puteti solicita la 0729661611, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi. Comenzile se fac telefonic, clientul precizeaza indiferent de lucru de care vrea sa se elibereze, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Transport moloz Timisoara, nu este neaparat de insirarea lucrurilor. Transportam, odata cu mobila sufragerie, vesela, textile, borcane, galeti, lucruri vechi de orice natura. Va putem elibera  boxa, garajul sau diferite dependinte de orice obiecte vechi.

Transport moloz Timisoara pentru lucrarile de reabilitare si contructii. Transport nisip in gabarit de la 1 pana la 3 metri cubi. Livrat nisip in indiferent de loc a orasului, nisipul este vrac si se basculeaza la poarta sau in curtea dumneavoastra. Nisipul poate fi folosit si pentru punerea pavajului, pentru sape, tencuieli si zidarii. Putem furniza si alte agregate de balastiera, respectiv balastru, refuz de ciur, margaritar, pietris, balast de terasa, balast de rau, etc. Putem furniza pamant de umplutura sau pamant vegetal, pentru gradini. Pamantul este transportat cu utilitara de 1-3 metri cubi basculabila. Putem semna conlucrari cu firme de amenajari interioare pentru colectatul molozului de la bloc sau de la lucrari mai voluminoase. Putem cooperari cu firme de amanajri gradini pentru ridicarea molozului de la renovari, sau furnizare de pamant vegetal. Relocarea de mobila sufragerie de la o locatie la alta cu dube si personal specializat.  Mutari obiecte de mobile bucatarie, mutari totale sau mutare canapea sau frigider. Garantam deplasarea de mobilier in tara cu plecare din Bucuresti. Indiferent ce lucru aveti de mutat, cu noi gasiti cea mai buna solutie.

Reclame